'HOĆETE LI DATI OSTAVKU?' / Pogledajte što je razljutilo premijerku

Medijima je u zadnji tren zabranjen izravan prijenos premijerkine konferencije za novinare. Usred konferencije pojavile su se glasine o blokiranom računu HDZ-a, a novinarska pitanja o tome razljutila su premijerku koja im je poručila da odu raditi.

27.10.2011.
11:28
VOYO logo

Izravan prijenos izvanredne konferencije za novinare premijerke Jadranke Kosor povodom USKOK-ovog proširenja istrage protiv HDZ-a i pojedinih dužnosnika u zadnji tren je zabranjen.

Kosor tvrdi da ona prijenos nije ni odobrila pa ga ne može ni zabraniti.

Novinar RTL-a rekao je kako prema navodima iz medija ona osobno nije obuhvaćena USKOK-ovom istragom, ali da je ipak potpisala izvještaj o financiranju svoje predsjedničke kampanje 2005. godine koja se istražuje. Stoga ju je upitao osjeća li se odgovornom i je li razmišljala o ostavci iz moralnih razloga. To pitanje razljutilo je premijerku.

"Ma ni govora, a o tome što vi nagađate i što pišu mediji apsolutno nisam spremna odgovarati na taj način. Nitko od vas nije dio USKOK-a ni dio državnog odvjetništva niti ste istražitelji. Činjenica jest da su mediji strašno naštetili HDZ-u i borbi protiv korupcije jer objavljujete nepotvrđene izvore i nešto što curi iz istraga. Ali potrudit ćemo se doznati otkuda cure informacije".

Nakon konferencije novinari su pojedine dužnosnike HDZ-a upitali o glasinama da je HDZ-u blokiran račun. Potpredsjednik Vlade nije htio komentirati te navode te je brzo pobjegao od novinara. Isto su se ponašali i drugi HDZ-ovci, osim Andrije Hebranga koji je rekao da o tome ne zna ništa.

Premijerka je novinarima samo ljutito odbrusila: "Ma dajte molim vas, dajte odite raditi nešto".

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kosor: Ovo je najteži trenutak u povijesti HDZ-a!

Milinović potvrdio: USKOK širi istragu protiv HDZ-a!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo