most se i službeno očitovao / 'Pokaže li se da su medijski navodi točni i dokumenti autentični, Crnoja nema što raditi u Vladi'

'Načelan stav Mosta je da, ako se pokaže da su ta djela, odnosno nedjela istinita i zaista izvršena, takva osoba ne može voditi niti jedan resor u Vladi niti biti član hrvatske vlade', poručio je Mostov zastupnik Miroslav Šimić

26.1.2016.
18:58
VOYO logo

Mostov zastupnik i član Nacionalnog vijeća stranke Miroslav Šimić izjavio je u utorak kako će Most provjeriti autentičnost dokumenata i medijskih napisa po kojima je ministar branitelja Mijo Crnoja prijavljen na lažnoj adresi te da, ako se te tvrdnje pokažu točnima, takva osoba nema što tražiti u Vladi.

"O slučaju ministra branitelja Mije Crnoje zasad znamo najviše iz medijskih napisa. U posljednjih nekoliko trenutaka možemo vidjeti da su se pojavili i pojedini dokumenti, moramo provjeriti njihovu autentičnost, kao i autentičnost napisa. Moramo čuti i ministra Crnoju, a načelan stav Mosta je da, ako se pokaže da su ta djela, odnosno nedjela istinita i zaista izvršena, takva osoba ne može voditi niti jedan resor u Vladi niti biti član hrvatske vlade", rekao je Šimić novinarima pred središnjicom Mosta u Smičiklasovoj ulici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koliko su spremni čekati na potvrdu autentičnosti, odgovorio je, "Mi ne možemo u ovom trenutku konkretno reći jer imamo samo medijske napise. Moramo vidjeti te zemljišnoknjižne dokumente koji su izišli u javnost". 

Dodao je kako "neće proći dugo vremena za utvrđivanje autentičnosti tih dokumenata" te kako će Most prema slučaju zauzeti stav koji je ranije naveo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, grad Samobor je Crnoji dodijelio zemljište na adresi Gradna 85 u sklopu programa za zbrinjavanje branitelja, prije pet godina. Imao je rok od tri godine da nešto izgradi, a ako to ne učini, mora vratiti zemljište Gradu, no on to nije učinio.

Više o temi:

RTL doznaje: Samobor je prije pet godina dodijelio Crnoji sporno zemljište, a imao je rok od tri godine da nešto na njemu izgradi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karamarko: 'U slučaju da je Crnoja zaista kriv, naravno da će biti sankcija'

Crnoja se oglasio i zaprijetio tužbom svima koji su 'sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcije iz oporbe: 'Ako je istina da je Crnoja nasilnik, treba dati ostavku ili ga Orešković mora smijeniti!'

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo