'najčešća metoda opstrukcije' / Pokušali ubiti predsjednika HND-a? Leković: 'Prepilili su mi vijke na kotaču automobila'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Leković je u statusu na Facebooku napisao kako ovo nije prvi puta da se netko 'igra' zavrtnjima/šarafima na kotačima njegova auta

28.10.2016.
13:16
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva Saša Leković objavio je na Facebooku kako jučerašnji dan može računati kao drugi rođendan, nakon što mu je netko prepilio šarafe na kotaču. Tvrdi kako ovo nije prvi put da se netko "igra" vijcima na njegovom automobilu te da je ovo inače jedna od češćih metoda "opstrukcije".

"Znate da sam ja dosadan tip koji na FB-u postavlja samo postove u vezi sa novinarstvom i medijima te ponekad neku mjuzu. No, ovo je zanimljivo i mislim da je zaslužilo da bude objavljeno. Just in case. Danas poslije podne nasred autoputa auto mi je „poludio“. Počeo se tresti a potom krivudati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična „maska“ izvaljena iz ležišta. Kako je auto star prva misao bila je da je to uzrok. No, kako imam odličnog auto mehaničara koji mi „radi“ aute već gotovo 25 godina a auto je bio na tehničkom i registraciji prije dvadesetak dana ništa mi zapravo nije bilo jasno.

Odšlepali su me do prvog ozbiljnog auto mehaničara koji je auto preuzeo, obećao da će ga pregledati i ustanoviti uzrok kvara što je prije moguće. Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje. (Naime, pokupio sam zavrtnje/šarafe, tj. njihove ostatke, na mjestu nezgode i ponio ih sa sobom).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije prvi puta da se netko „igra“ zavrtnjima/šarafima na kotačima mojega auta. Jednom su ih samo odšarafili napola, ali je auto bio relativno nov pa sam brzo shvatio da nešto nije u redu. Ovaj stari ionako stalno „drnda“ pa ne primijetim odmah promjenu.

To je inače jedna od češćih metoda „opstrukcije“. S obzirom da današnji dan mogu računati kao „rezervni“ rođendan evo i „rođendanske“pjesme „majstorima“", napisao je na Leković na Facebooku te prigodno stavio i link na hit Rolling Stonesa "You Can't Allways Get What You Want", napisao je Leković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo