policijsko nedjelo / Policajac koji je našao i zadržao tuđu policijsku značku bit će kazneno gonjen zbog utaje

Image

'Osumnjičenik nađenu policijsku značku nije vratio i predao nadležnom tijelu pa ćemo Državnom odvjetništvu uputiti protiv njega kaznenu prijavu', poručuje policija

24.1.2017.
12:22
VOYO logo

Za kazneno djelo utaje odgovarat će 26-godišnji zagrebački policajac, osumnjičen da je lani u svibnju na zagrebačkom području pronašao i neovlašteno zadržao tuđu policijsku značku, a zbog čega je u međuvremenu udaljen iz službe.

Glasnogovornica ličko senjske Policijske uprave Maja Brozičević izjavila je u utorak Hini kako je riječ o mladom policajcu S.K.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osumnjičenik nađenu policijsku značku nije vratio i predao nadležnom tijelu, pa ćemo Državnom odvjetništvu uputiti protiv njega kaznenu prijavu za kazneno djelo utaje. Značka je pronađena u kolovozu, a kriminalističko istraživanje okončano je sada, jer se odvijalo na prostoru više policijskih uprava", rekla je Brozičević.

Navela je i kako je S.K. kolegama policajcima značku dragovovoljno izručio u Novalji, i to u redovnom prometnom postupanju prometne policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana je li taj policajac ostao bez posla zbog utaje značke, Brozičević je kazala kako joj nije poznato je li S.K. iz službe udaljen zbog ovog kaznenog djela ili su postojale i druge okolnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo