NAVIJAČI ZAKRČILI PROMET / Policajac koji je priskočio u pomoć obitelji na A1: 'Pozdravite ih. Drago mi je da je djevojčica dobro'

Image

Prvo su za pomoć zamolili policajca koji ih je odbio te im rekao da mora riješiti situaciju vezanu za navijače

30.8.2022.
17:01
VOYO logo

Obitelj Petric se s kćeri koja boluje od spinalne mišićne atrofije i na respiratoru je u nedjelju vraćala iz Omiša u Bratinu kraj Zagreba kad su oko 15 sati navijači zaustavili promet. Kolona je bila duga oko devet kilometara, a obitelj je uhvatila panika s obzirom na to da baterija na Janinu respiratoru traje ukupno šest sati, pomislili su na najgore (do Like su potrošili dva, preostala su još četiri), pišu 24sata.

Za pomoć su zamolili prvog policajca koji ih je odbio rekavši da mora riješiti situaciju vezanu uz navijače. Zatim su pozvali policajca na motociklu koji ih je s upaljenim rotirkama prepratio do početka kolone odakle su nastavili put prema kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je samo drago da je djevojčica dobro. Molim vas, pozdravite tu obitelj, jako mi je drago da sam im mogao pomoći", rekao je skromni policajac koji se redakciji 24sata predstavio kao Domagoj Vuka iz Postaje prometne policije Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo