dovoljnih gotovo nema / Policajci dobili ocjene: većina radi svoj posao korektno, malo odlikaša

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Čak 56,62 posto policajca dobilo je trojku za svoj rad prošle godine, što znači da većina korektno radi svoj posao, uz minimalan nadzor i rutinsko usmjeravanje

1.3.2016.
10:31
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić od svog je prethodnika Ranka Ostojića naslijedio policiju u kojoj je najviše onih koji rade za trojku. Tu je ocjenu za svoj rad u prošloj godini dobilo 56,62 posto policajca, a ona znači da većina korektno radi svoj posao, uz minimalan nadzor i rutinsko usmjeravanje, piše Večernji list.

Četvorku je zaslužilo njih 38,52 posto, naročito uspješnih koji rade za peticu bilo je 3,58 posto, a onih koji su izvukli dvojku bilo je 1,28 posto. Trojka je ocjena koju je najviše policajaca dobilo i za 2014. godinu, samo tada je postotak bio veći i iznosio je 76 posto. Očito su se policajci iskazali tijekom prošle godine, pokazali i svoje humanitarno lice tijekom izbjegličke krize, te zaslužili više petica i manje dvojki. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od kriterija koji se vrednuju pri donošenju ove ocjene jest koliko su policajci učinkoviti i precizni, pridržavaju li se zadanih rokova, jesu li djelotvorni i skloni timskom radu, kakvo je njihovo pismeno i usmeno izražavanje te koliko su kreativni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo