napetosti u metkoviću / Policija demantira napise nekih medija: 'Niti smo transparent oduzeli, niti je mladić priveden'

Neki domaći mediji objavili su kako je policija zabranila i oduzela transparente skupini mladića koji su njima željeli izraziti 'dobrodošlicu' premijeru

14.5.2017.
17:28
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković je u sklopu predizborne turneje uoči lokalnih izbora stigao u Metković. S obzirom da se radi o Mostovoj utvrdi, atmosfera je tijekom cijelog dana bila iznimno napeta.

Neki domaći mediji objavili su kako je policija zabranila i oduzela transparente skupini mladića koji su njima željeli izraziti 'dobrodošlicu' premijeru. No, policija se upravo oglasila priopćenjem u kojem negira novinske napise.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obzirom na netočne medijske napise, obavještavamo Vas da su policijski službenici PP Metković danas oko 13.30 sati, provodeći mjere osiguranja boravka štićene osobe, u Metkoviću, zatekli muškarca (1991.) u namjeri postavljanja transparenta na prometni znak.

Policijski službenici utvrdili su da navedeni transparent nije uvredljivog sadržaja, ali je muškarac upozoren da postavljanjem transparenata na prometni znak čini prekršaj iz čl. 14. ZSPC te postupa suprotno odredbama Zakona o cestama, nakon čega se muškarac udaljio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da navedeni transparent od spomenute osobe nije oduzet niti je osoba privedena u službene policijske prostorije", stoji u priopćenju.

Na transparentima je pisalo: "Plenkoviću, jesi doveo Pupovca i Sauchu?", "Dobro nam došli u provincijski Metković gosp. lideru!", "Mandarine su dobre za anemiju"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo