policija istražuje slučaj / Policija zbog pretučenih Grobara u Makarskoj 'češljala' ulicu: 'Tražili su nešto po kontejnerima'

Image

Napad na dvojicu navijača Partizana osudio je i sam gradonačelnik Zoran Paunović

8.6.2022.
20:47
VOYO logo

Navijači beogradskog Partizana pohvalili su se na Facebooku kako u Makarskoj mogu slobodno sjediti u restoranu u majicama s obilježjima Partizana. Međutim, nedugo zatim pretukla ih je grupa nepoznatih muškaraca.

Novinari Slobodne Dalmacije prošetali su Jadranskom ulicom i od stanara doznali da je nakon napada, policija ''češljala'' cijelu ulicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Policajci su čak tražili nešto po kontejnerima i koliko sam shvatio, tražili su i kamere te snimke nadzornih kamera trgovina koje se nalaze u Kalalargi i Prvosvibanjskoj ulici jer je u napadu sudjelovalo i jedan od mladića pa su preko snimki htjeli vidjeti gdje se sve kretao“, kazao stanar Jadranske koji nije vidio napad za Slobodnu Dalmaciju.

„I u Hrvatskoj svakog dana, pravi Grobar nosi majice partizana“, na Facebooku se pohvalio muškarac pod imenom Grobar Jug koji je s još dvojicom prijatelja sjedio u restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u ponedjeljak je Grobar Jug objavio fotografije iz vozila Hitne pomoći dok mu je glava krvava.

Image
U ŠIBENIKU /

Šestorica huligana noću kružila ulicama i otimala dresove navijačima, napali i dvoje djece

Image
U ŠIBENIKU /

Šestorica huligana noću kružila ulicama i otimala dresove navijačima, napali i dvoje djece

 ''Hrvatski huligani od Torcide u Makarskoj nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok, nije ovo strašno, preživjet ću, ali prijatelj je u kritičnom stanju'', napisao je Grobar Jug  uz fotografiju na kojoj je podignuo tri prsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slobodna Dalmacija od PU splitsko-dalmatinske kazali su da je Policijska postaja Makarska 6. lipnja oko 18.30 sati zaprimila dojavu o tučnjavi više osoba u Jadranskoj ulici u Makarskoj.

„Utvrđeno je da su dvije osobe, državljani Češke zadobile lakše tjelesne ozljede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. Na okolnosti događaja povodimo kriminalističko istraživanje“, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tučnjavi koje se zbila u Jadranskoj ulici u Makarskoj DPH Makarska doznala je iz medija.

Napad na dvojicu navijača Partizana osudio je i sam gradonačelnik Zoran Paunović koji inače stanuje u ulici pored Jadranske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Osuđujem bilo kakav napad i bilo kakvu vrstu nasilja. Pa nismo mi divljaci, već trebamo biti društvo tolerancije i uvažavanja“, kazao je Paunović.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo