OŠTRA PORUKA NA FACEBOOKU / 'Političari, Vi se ne morate gledati u ogledalo. Obraz ste davno izgubili, a zemlju prodali'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'Bio sam Vam smiješan kada sam prije 6 godina pisao o pljački neslućenih razmjera'

8.4.2017.
15:15
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji televizijski voditelj Hamed Bangoura, statusom na svom Facebook profilu, ponovno je izazvao pažnju. Bangoura je, ovoga puta, kritizirao trenutno stanje u državi. "Bio sam Vam smiješan kada sam prije 6 godina pisao o pljački neslućenih razmjera.

Bio sam Vam i smiješan kad sam govorio o brutalnoj praonici love kroz građevinski sektor. Još smješniji sam Vam bio kad sam rekao da bi svi političari (1990. do 2013.) trebali otići, jer su svi krivi za brutalno silovanje, iživljavanje i pljačku svog naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda ću Vam i sad biti smiješan kada Vam kažem da je sranje daleko veće od ovog što Vam se preko media servira. Dragi moji sugrađani, a prije svega svega "javne" osobe, pogledajte se u ogledalo, recite si da mirno spavate, da mnogi od Vas šute, jer se boje, a ne zato jer su se okoristili od ovog korumpiranog sustava. Nakon toga pogledajte svoju djecu ako je imate i nastavite šutjeti kao zadnje p...e.

Ako ne razumijete, onda zapišite današnji dan. Dan kada ste prešutili, i prodali budućnost svoje djece. Ili možda niste svoje, ali djece običnih poštenih ljudi, sigurno jeste. Političari, Vi se ne morate gledati u ogledalo. Vi ionako nemate šta tamo vidjeti, jer obraz ste davno izgubili, a zemlju prodali", napisao je Bangoura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo