brži i lakši put / Poljoprivrednik se zbog gužve na graničnom prijelazu izuo, bosonog preko rijeke ušao u BiH i obavio šoping te zaradio masnu kaznu

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Na nesreću ovog 40-godišnjaka u trenutku kad se vraćao iz BiH ga je zatekao djelatnik PGP Maljevac i odmah ga legitimirao

26.1.2018.
16:12
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Poljoprivrednik iz Svinice Krstinjske koja pripada općini Vojnić kažnjen je s 3.000 kuna i još 300 kuna troškova postupka zbog ilegalnog prelaska granice kako bi ušao u BiH i tamo obavio kupovinu, piše KAportal.  

Njegova se kuća nalazi 100 metara od rijeke Gline, koja čini prirodnu granicu između dvije države, pa je izuo tenisice, pregazio je na najplićem dijelu, te se nakon obavljene kupovine vratio kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na nesreću ovog 40-godišnjaka u tom trenutku ga je zatekao djelatnik PGP Maljevac i odmah ga legitimirao. Utvrdio je da se radi o državljanu RH, koji stanuje u blizini te da je doista išao samo u šoping. Ovaj se branio kako je na obližnjem graničnom prijelazu bila velika gužva, pa je izabrao ovu jednostavniju i bržu opciju, iako je njome prekršio Zakon o nadzoru državne granice, te Zakon o schengenskim granicama.

Nije pomoglo, optužni prijedlog s Maljevca su poslali na Prekršajni sud i tamo ga kaznili po svojoj tarifi. I do sada je prekršajno kažnjavan, između ostalog, zbog istog prekršaja, piše KAportal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo