Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zbog stanja u ukrajini

Pomamu za zalihama brašna, tjestenine, ulja prekidaju trgovački lanci ograničenjima. Evo što planiraju hrvatski

Potrošači su počeli čak panično gomilati zalihe, no iz trgovačkih lanaca smiruju situaciju i poručuju: 'Naša su skladišta puna, opskrbni lanci dobro funkcioniraju'

Image
Foto: Željko Lukunić/Pixsell/Ilustracija
RTL/ 24.3.2022. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trgovački lanac Eurospin već je ograničio kupnju najtraženijih artikala te se kod njih najviše mogu kupiti po dvije boce ulja, parkiranja šećera, tjestenine i brašna. 

Slobodna Dalmacija provjerila je kako stvari stoje s drugim trgovački lancima. 

Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija "Tommyja" ističe da nema potrebe za stvaranjem straha od nestašica i panike te poziva potrošače da kupuju u razumnim količinama. 

"Poslovanje “Tommyja” u pogledu dostatnosti zaliha svih proizvoda za sada funkcionira stabilno. Osigurane su dovoljne zalihe robe kako bi se kupci opskrbili u primjerenim količinama", rekao je Mamić te poziva da se ne stvara nepotrebna panika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz Kauflanda kažu da također nemaju teškoća u lancu opskrbe pa tako ni sa zalihama te da ovom trenutku ne planiraju nikakva ograničenja za kupce.

Iz najvećeg domaćeg lanca “Konzuma” ponavljaju da su njihove prodavaonice, kao i skladišta, dobro opremljeni i da su za sve kupce i partnere osigurali dovoljne količine svih proizvoda, pa tako i jestivog ulja za normalnu kupnju i potrošnju.

Upravo se čita

Image
DRAMA U ZAVRŠNICI

Luka neugodno iznenađen Marininom pobjedom: 'Totalna blamaža i razočaravajuće - jednostavno tragedija!'

Dodaju da su u svakodnevnom kontaktu s dobavljačima te će pratiti daljnji razvoj situacije kako bi na sve promjene na tržištu mogli pravovremeno reagirati, osigurati neometanu isporuku robe i nastaviti nuditi kupcima sve potrebne proizvode. 

RTL/ 24.3.2022. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TEST-VOZAČ GA OHRABRIO

VIDEO Hamilton, Steve Hamilton po zagrebačkoj obilaznici jurio 328 km/h Rimčevom Neverom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba