SOLIDARNOST NA DJELU / Pomoć za malenu Milu: Nema čega se građani Hrvatske nisu dosjetili kako bi pomogli!

Roditelji male Mile prodali su sve što su mogli, a apel medijima rezultirao je brojnim dodatnim uplatama

30.3.2019.
11:15
VOYO logo

Veliko srce odlučili su pokazati ljudi iz svih krajeva Hrvatske - mladi, umirovljenici,
odrasli,ali i organizacije i tvrtke te mali privatnici kako i obitelj prikupila potrebnih oko 15 milijuna kuna, a dosad je prikupljeno oko osam milijuna kuna.

Podsjetimo, dvogodišnja Mila boluje od leukemije (akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7) i liječi se u dječjoj bolnici Kantrida u Rijeci, a njezina obitelj našla se pred zidom kad su saznali da je njezino liječenje nemoguće uspješno nastaviti u Hrvatskoj i u Europi te se kao posljednja mogućnost otvorilo eksperimentalno liječenje u bolnici u Philadelphiji u SAD-u, no troškovi liječenja iznose više od dva milijuna dolara.

Hrvatska se digla na noge i pokazala solidarnost 

Diljem Hrvatske građani i građanke smišljaju različite akcije kako bi pomogli maloj Mili i njeznim roditeljima. 

Splitska slastičarna "Škartoc" objavila je dirljiv status na Facebooku: ''Dragi prijatelji pokažimo još jednom veliko srce. Subotu i nedjelju dođite kod nas na kuglu sladoleda i cjelokupni iznos koji se prikupi slastičarnica Škartoc će u ime svih Vas uplatiti za malu curicu Milu u nadi da će se prikupiti potreban iznos za lječenje u Americi'''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


I vlasnik frizerskog salona "Srećko" u Splitu uputio je svoj apel građanima: "Ekipa, tko god želi sutra šišanje, feniranje, nek' dođe i cijenu koju bi platili meni, direktno ćemo mobilnim bankarstvom uplatiti za ovog malog anđela. Ako treba radit ću cijeli dan i noć tako da slobodno pošaljite poruku u inbox kad biste došli. Dovedite oca, majku, baku, djeda, ako treba i psa ću ošišati. Ali molim vas, pošaljite poruku", piše vlasnik salona na Facebooku.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Iz Klismar ribogojilišta Zečevo također su se uključili u akciju: ''Dragi prijatelji, pomozimo maloj Mili Rončević. Sutrašnji cijelokupni prihod od prodaje ribe će biti doniran za potrebe njenog lječenja. Dođite u što većem broju''.

Slične akcije organiziraju se i u ostatku Hrvatske, a oni koji žele uplatiti novac mogu to učiniti na račun: HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo