učinite dobro djelo / Uključite se u humanitarnu akciju 'Pomozimo Perki': samohranoj majci svaka donacija može spasiti život!

Image
Foto: Facebook

2016. godine Perka saznaje da ima rak dojke, prošla je nekoliko operacija i zračenja. Napokon kada je pomislila da je to iza nje, Perku šokiraju novi nalazi koji upućuju da ima rak pluća

31.3.2017.
9:47
Facebook
VOYO logo

"Perka je samohrana majka dvije kćeri dvadesetih godina koje je sama othranila. Perka je uvijek bila borac u životu, nikad nije dopustila ni jednom problemu da je pokoleba i baci na koljena. Zbog svoje bolesti je prijevremeno morala u mirovinu. S obzirom da ima dvije kćerke nije si mogla dozvoliti da žive od njene male mirovine i unatoč zdravstvenom stanju je našla poslove sa kojim je uspijela prehranjivat obitelj", poručuju organizatori humanitarne akcije Pomozimo Perki.

"Također to je žena sa osjećajem za druge i isto tako je svoje slobodno vrijeme provodila volontirajući u udrugama za pomoć potrebitim obiteljima. 2016. godine Perka saznaje da ima rak dojke, prošla je nekoliko operacija i zračenja. Napokon kada je pomislila da je to iza nje, Perku šokiraju novi nalazi koji upućuju da ima rak pluća. Nakon saznanja da ima rak pluća odlazi na četiri kemoterapije koje su bile bez učinka, doktori dalje savjetuju pametni lijek koji je fokusiran samo na stanice raka tj. loše stanice. Perki je jako oslabljen imunitet i za podizanje istog mora trošiti razne pripravke koji su izrazito skupi. S obzirom na njenu financijsku situaciju pokrenuta je akcija Pomozimo Perki kako bi joj olakšali liječenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve podatke o tome kako možete pomoći Perki Puškarić saznajte na fotografiji ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo