što se to događa? / Ponovno otkazan nastavak sjednice ličko-senjske županijske skupštine: 'Još nismo sve usuglasili'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Sjednica je prekinuta i nastavak zakazan za 18. travnja, ali je dan uoči odgođen za sutra, 2. svibnja

1.5.2019.
19:04
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

 Predsjednik ličko- senjske županijske skupštine Marijan Kustić (HDZ) obavijestio je vijećnike da se nastavak sjednice od 11. travnja zakazan za četvrtak 2. svibnja odgađa, te je novi zakazan za 28. svibnja, a u izjavi za Hinu rekao je kako „još traje usuglašavanje o amandmanima na proračun“.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župan Darko Milinović je na konstituirajućoj skupštini 11. travnja predložio proračun od oko 376 milijuna kuna i nazvao ga razvojnim i socijalnim, da 118 milijuna kuna treba ići u razvojne projekte, te kako je županija prvi put u prošlih četvrt stoljeća postojanja bez duga, odnosno da ima suficit od 5,3 milijuna kuna. Na toj su se sjednici predstavnici svih političkih grupacija (klubovi još nisu formirani) izjasnili da jesu za prihvaćanje proračuna, kako bi se politička situacija u županiji normalizirala, ali da će predložiti amandmane. 

Sjednica je prekinuta i nastavak zakazan za 18. travnja, ali je dan uoči odgođen za sutra,  2. svibnja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Skupštine Marijan Kustić je na pitanje znači li ponovno otkazivanje nastavka sjednice da su točne tvrdnje koje se mogu čuti kako HDZ neće prihvatiti proračun i da će rušiti i Skupštinu i župana rekao: „Ne znam tko, što i kako tvrdi, ali znam da je usvajanje proračuna odgođeno jer još nismo sve usuglasili, a kad budemo usuglasili idemo na Županijsku skupštinu s tim“.

Na dodatno pitanje Hine na čije usuglašavanje se to odnosi, političkih stranaka ili onog u samom HDZ-u, Kustić je odgovorio „usaglašananje HDZ-a s predloženim proračunom“.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župan Milinović je za Hinu rekao da mu amandmani HDZ-a još nisu stigli i da ga je Marijan Kustić obavijestio kako će "dostaviti amandmane, ali da ih još usuglašavaju s koalicijskim partnerima“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo