DUUDI POTVRDIO / Ponuda Avenue grupe za realizaciju projekta Kupari I. udovoljava uvjetima natječaja

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Povjerenstvo za ocjenu ponuda stoga će zaključkom Vladi RH predložiti donošenje Odluke o izboru Zajednice ponuditelja (Avenue grupe), kao jedinog i najpovoljnijeg ponuditelja za investitora Projekta Kupari s kojim će se sklopiti ugovor o realizaciji Projekta

26.10.2015.
15:54
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Povjerenstvo za ocjenu ponuda pristiglih na natječaj za realizaciju projekta Kupari I. u općini Župa dubrovačka, danas je utvrdilo kako je obvezujuća ponudu Avenue grupe u skladu s propisanim natječajnim uvjetima, odnosno udovoljava uvjetima Javnog poziva za realizaciju projekta Kupari I., objavljenog 23. svibnja 2015. godine.

Povjerenstvo za ocjenu ponuda stoga će zaključkom Vladi RH predložiti donošenje Odluke o izboru Zajednice ponuditelja (Avenue grupe), kao jedinog i najpovoljnijeg ponuditelja za investitora Projekta Kupari s kojim će se sklopiti ugovor o realizaciji Projekta, kao i donošenje odluke o dodjeli koncesije na pomorskom dobru za izgradnju i gospodarsko korištenje plaže na dijelu k.o. Brašina temeljem prijedloga Ministarstva pomorstva prometa i infrastrukture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Povjerenstva za ocjenu ponuda bili su: ministar turizma Darko Lorencin, zamjenik ministra turizma Daglas Koraca, predstojnik DUUDI-a Mladen Pejnović, zamjenik predstojnika DUUDI-a Alen Čičak, načelnik Općine Župe dubrovačke SilvioNardelli.

Podsjetimo, 12.10. u DUUDI-u su se javno otvarale obvezujuće ponude pristigle na međunarodni natječaj za projekt Kupari I., utvrđeno je da je pristigla obvezujuća ponuda Avenue grupe. Dakle, utvrđeno je kako je zajedničku i jedinu obvezujuću ponudu dostavila zajednica ponuditelja Avenue ulaganja d.o.o. i Avenue Osteuropa GmbH, te da su Avenue ulaganja d.o.o. vodeći član zajednice ponuditelja, dok je hotelska menadžment kompanija Marriott Interantional Inc., branda Ritz-Carlton dostavila izjavu o zajedničkom nastupu u realizaciji projekta Kupari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kupari su eklatantan primjer kako aktivirati bivšu vojnu imovinu za turističke svrhe i jedan od izvrsnih primjera decentralizacije, s obzirom na to da dio prihoda ide upravo jedinici lokalne samouprave. Dodajmo kako su u tijeku pripreme i drugih takvih projekata u kojima se aktivira bivša vojna imovina, tako je za projekt Muzil odlukom Vlade već pokrenut postupak kojim se ide u iskazivanje interesa za realizaciju razvojnog projekta na lokaciji poluotoka Muzil, Grad Pula", stoji u priopćenju Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo