Od 0 do 24 / Porezni inspektori od danas u novoj akciji: Tjedan dana će posebno 'češljati' tri djelatnosti

Image
Foto: Filip Brala/PIXSELL

Nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 4.srpnja do 10.srpnja 2019. godine

4.7.2019.
10:28
Filip Brala/PIXSELL
VOYO logo

U razdoblju od 4 .srpnja do 10.srpnja 2019. godine pojačane nadzore fiskalizacije provodit će službenici Ministarstva financija, Carinske uprave u suradnji s Poreznom upravom.

"U cilju sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti u razdoblju od 4. – 10.7.2019. godine nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske. Nadzori će se s posebnim naglaskom provoditi na jadranskoj obali i otocima, svakodnevno uz 24 satnu nazočnost na terenu", objavljeno je iz Porezne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost: trgovine na malo odjećom u specijaliziranim prodavaonicama, ostalog kopnenog prijevoza putnika, odmarališta i slični objekti za kraći odmor.

Zajedničke nadzorne aktivnosti provodit će se u razdoblju od 4.srpnja do 10.srpnja 2019. godine.

"Primjenom suvremenih metoda i tehnika kojima se pruža sve dublji uvid u način poslovanja i navike poreznih obveznika, ovlašteni službenici navedenih Uprava pored pojačanih nadzora fiskalizacije provode i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa. Navedenim postupcima se putem web aplikacije „Fiskalizacija“ na mobilnim uređajima  prati i provjerava izdavanje i fiskaliziranje računa u realnom vremenu", stoji u najavi akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo