Pomoć Petrinji, Glini... / Poruka momku velikog srca iz Kaštel Starog: 'Plakala sam 10 kilometara. Ako si tu, znaj da si me dirnuo'

Image
Foto: čitatelj

Nakon razornih potresa Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce pomažući unesrećenima na sve moguće načine

4.1.2021.
10:20
čitatelj
VOYO logo

'Plakala sam danas 10 km u komadu. Ukratko, ja i muž vozimo u autu dvije osobe iz Petrinje (smjestili su se kod naših susjeda). Muž na benzinsku uliva gorivo. Priča s djelatnicom pumpe. Priču sasvim slučajno čuje i momak koji se nalazio unutra. Moj muž krene prema izlazu. Momak ga zaustavi, izvadi 200 kn iz džepa i kaže: 'Daj ljudima.' Njega nije zanimalo ni na što će oni potrošit ni jesu li Srbi, Romi il Hrvati... On je momentalno samo želio pomoći. Ako si tu slučajno u ovoj grupi znaj da si me dirnuo i oprosti što nisam izašla i stisnula ti ruku i zagrlila te. Hvala ti do neba i nazad. Uljepšao si mi dan', objavila je u nedjelju Jelena Sabljić u Facebook grupi 'Pomoć Glini, Petrinji, Sisku i ostalim mjestima'.

"To vam je bilo u Kaštel Starom na Ininoj pumpi. Mi smo vodili naše Petrinjce koji su smješteni kod susjeda da im kupimo nešto odjeće ili što im već treba... I onda se na benzinskoj dogodila ta lijepa gesta od momka", kazala je skromna Jelena velikog srca za RTL.hr i dodala kako se nada da će se "momak možda javiti kako bi mu stisnula ruku i od srca zahvalila osobno na njegovoj humanoj gesti koja ju je toliko dirnula".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo