BESPLATNI AUTOBUSI / Posebna regulacija prometa u Zagrebu za blagdan Svih svetih

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taxi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom i onima s posebnom dozvolom

30.10.2015.
18:31
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Na blagdan Svih svetih Zagrepčani će, kao svake godine, u subotu i nedjelju, 31. listopada i 1. studenoga moći koristiti besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima, koja će biti otvorena do ponoći.

Autobusi će na izvanrednim linijama Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec te Dubec – Markovo Polje, ovisno o trasi, voziti od 8 do 21 sat, odnosno od 8 do 20 sati, a detaljan pregled regulacije prometa može se naći na internestkoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr, priopćeno je iz ureda gradonačelnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen samo vozilima ZET-a, taxi vozilima, vozilima osoba s invaliditetom i onima s posebnom dozvolom. 

Gradska groblja će od 31. listopada do 2. studenoga biti otvorena do ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo