'Nismo se uspjeli ostvariti' / Potres u Bandićevoj stranci! Napustila ga cijela gradska organizacija: 'Bit ćemo treća opcija...'

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Novi članovi HKS-a postali su dojučerašnji članovi stranke BM 365

18.1.2020.
20:15
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska konzervativna stranka (HKS) objavila je da je cjelokupna vukovarska gradska organizacija stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti na čelu s predsjednicom i gradskom vijećnicom dr. Mirjanom Semenić Rutko prešlo u njihove redove i platformu Hrvatskih suverenista. 

50-ak dojučerašnjih članova stranke BM365 kao i predsjednica podružnice i gradska vijećnica dr. Mirjana Semenić Rutko postali su novi članovi HKS-a. Govoreći o razlozima prelaska u HKS, Semenić Rutko je rekla kako su prepoznali rast i snagu ove stranke te da žele zajedničkim radom pridonijeti razvoju Vukovara, Slavonije i cijele Hrvatske. Kazala je kako istok Hrvatske ima velike potencijale koje treba razvijati, izvijestili su iz HKS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonija nije bila u fokusu

"Nismo se uspjeli ostvariti u prošloj stranci gdje Slavonija nije bila u fokusu interesa  BM 365. Želja i cilj nam je da našim radom promijenimo dosadašnju sliku Vukovara i istoka Hrvatske gdje nas se još uvijek gleda kao razrušen dio, koji je nerazvijen i u kojem se i dalje vode ratovi. Samo ujedinjena Slavonija i Hrvatska može ostvariti zadane ciljeve", rekla je Semenić Rutko.

Predsjednik HKS-a Marijan Pavliček kazao je kako je ovo još jedan dokaz kvalitetna rada vukovarske podružnice kao i da HKS nije dobio samo na brojnosti nego i na kvaliteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je i dokaz kako je HKS u Vukovaru druga najjača politička opcija koja i dalje ima snažnu tendenciju rasta. Ovo je isto tako i dodatni zamah HKS-u kao i platformi Hrvatskih suverenista uoči parlamentarnih izbora na kojima ćemo, ako ne postanemo druga, sigurno biti treća politička snaga u Hrvatskoj", rekao je Pavliček.

Najpoznatija članica Hrvatske konzervativne stranke je europarlamentarka Ruža Tomašić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike