školarina od 60.000 kuna / Povratak u fakultetske klupe: Grabar-Kitarović na FPZG-u upisuje doktorat, a morat će i na predavanja

Image
Foto: Zeljko Lukunic/Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednica Grabar-Kitarović je 2000. godine na Fakultetu političkih znanosti stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa, a i za dokotorat je navodno izabrala isti smjer

26.11.2015.
12:24
Zeljko Lukunic/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama, Kolinda Grabar-Kitarović vraća se u fakultetske klupe.

24 sata piše kako se predsjednica prijavila na doktorski studij na Fakultetu političkih znanosti, a mentor će joj navodno biti profesor Zoran Kurelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je u tijeku razredbeni postupak, a rezultati će biti poznati u ponedjeljak pa profesor Kurelić nije htio potvrditi ovu informaciju. 

Grabar-Kitarović je na istom fakultetu 2000. godine stekla akademsku titulu magistrice međunarodnih odnosa, a navodno i za doktorat upisuje isti studij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema bolonjskim pravilima studiranja, prve dvije godine doktorskog studija sastoje se od obveznih predavanja pa će predsjednica, ukoliko ga upiše, morati redovito sjedati u fakultetske klupe. Na završnoj godini studija čekat će ju izrada i obrana doktorske disertacije.

Prije upisa na doktorat, za koji školarina iznosi 60.000 kuna, Grabar-Kitarović će morati proći i intervju koji je obvezan dio selekcijskog postupka koji prijavljeni kandidati moraju proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo