gorilo i kod solane na pagu / Požar kod Imotskog tijekom večeri pod nadzorom: vatru gasila tri kanadera i 70-ak vatrogasaca

MORH je izvijestio kako su u gašenje tog požara popodne upućena tri kanadera Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH

31.7.2017.
19:34
VOYO logo

Vatrogasni zapovjednik Splitsko-dalmatinske županije Dražen Glavina najavio je kako će šumski požar kod Imotskog, koji je buknuo u ponedjeljak poslijepodne, u večernjim satima biti stavljen pod kontrolu gasitelja.

Kazao je kako je požar u blizini Crvenog jezera kod Imotskog zahvatio 25 do 35 hektara uglavnom borove šume, a uz brojne vatrogasce gase ga i tri kanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako požarom nisu ugrožene kuće niti drugi objekti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar je buknuo oko 16,15 sati kada je vatra zahvatila gustu borovu šumu, a gase ga brojni vatrogasci iz Imotskog, Omiša, Splita, Makarske i Državne intervencijske postrojbe iz Divulja.

MORH je izvijestio kako su u gašenje tog požara popodne upućena tri kanadera Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Iza 19 sati doznaje se kako je stanje na terenu je ipak puno bolje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, izbio je i požar u blizini solane na otoku Pagu. Tamo je, pak, upućen jedan Airtractor.  Danas je gorilo i kod Vodica na lokaciji Dazlina, kao i kod Biograda na moru. Zanimljivo je da su taj požar kod Biograda na moru piloti kanadera uočili pri povratku u bazu pa su smjesta i ugasili požar prije nego se počeo širiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo