stresno vrijeme / Poznati SDP-ovac objavio potresnu fotografiju kreveta svojeg sina: 'Dragi moji, ni potres ni virus ne bira!

Image
Foto: Twitter, Patrik Macek/PIXSELL

Rajko Ostojić osvrnuo se na Twitteru epidemiju koronavirusa koja hara svijetom i potres koji je nedavno pogodio Zagreb

24.3.2020.
9:30
Twitter, Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ovac Rajko Ostojić objavio je seriju tvitova u kojima je s građanima podjelio kako je snažni nedeljni potres u Zagrebu djelovao na njega i njegovu obitelj. U potresu koji je probudio i uznemirio Zagrepčane u nedelju ujutro oštećene su brojne zgrade. Štetu je pretrpio i političar koji je ipak u htio svima prenjeti poruku kako u ovo vrijeme koronavirusa i nedavnog potresa, treba držati uputa.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvit prenosimo u cijelosti:

''Dragi moji, ni potres ni virus ne bira! Ovo je krevet mog sina. Mnogi drugi su pogođeni, bez obzira tko su i čiji su. Neće virus nestati ni molitvom ni našim objavama. Ono sto vam želim poručiti - držite se uputa! Nije vrijeme za prigovore, zaštite sebe da bi pomogli i sebi i i drugima! Znam da nije lako, znam da opravdano brinete, znam da je nestalo puno toga sto smo kao “normalno” imali. I bas zato, ako želite svojoj djeci i dragim prijateljima, svima sa kojima bi rado podijeli ono sto niste sigurni hoćete li ikad iskusiti, budimo dovoljno odgovorni, da ne uništimo nadu da je moguće sve ono sto smo imali. Ja vam neću reci “Stay at home”. Samo vas molim da pomognete sebi i onima koji će ostati iza nas, da ovo nije “igra”. Ona najopasnija! “Neće mene”. To ne znate. Niti možete znati. Neodgovoran potez svakog od nas pokopati stotine onih koji tek “kreću” u život! Nemojte im uzeti ono sto smo mi imali. Odgovorno, bez improvizacije, sa maskom, rukavicama i svim sto treba, dajte im priliku da dožive bar dio onog sto smo mi imali, a nismo znali da može tako brzo nestati!'', napisao je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo