bandićev japanac uopće nije - japanac / PR stručnjaci i režiser za Direkt analiziraju kakvi su izborni spotovi i plakati stranaka

Stranački budžeti su prilično skromni, pa tako i broj emitiranja, a skromno izgledaju i sami spotovi. Kolika je oskudica dovoljno govori i informacija da ni čuveni Japanac iz Bandićevog spota uopće nije Japanac

31.8.2016.
22:16
VOYO logo

HDZ i SDP danas su krenuli u jaku marketinšku kampanju. Sve je više njihovh billboarda, a počelo je emitiranje televizijskih spotova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PR stručnjaci i režiser secirali su izborne vizuale političara i političkih stranaka.

"Plakat Andreja Plenkovića, zapravo jedini plakat HDZ-a, je odličan. Zanatski odrađena fotografija, s tim da ima glavni problem s porukom koju šalje. Govori 'vjerodostojno', a ne govori 'vjerodostojan'. To nije isto značenje kao 'ja vjerodostajan'. Što je 'vjerodostojno'", pita se izborni analitičar RTL-a Krešimir Macan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plakati Narodne koalicije su zapravo jako lijepi vizuali. Međutim, fotografiju je vrlo teško dešifrirati gdje je i što je. Uz lijepe vizuale dominira slogan 'Siguran smjer', kojeg je lijepo čuti, ali nam ne govori puno", analizirao je izborni analitičar RTL-a Božo Skoko plakate Narodne koalicije. 

Krenulo se i s video spotovima, a kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić upravo se vratio iz Kine pa je spotove premijerno pogledao pred našom kamerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je naš stručni trojac secirao predizborne spotove i plakate u videu, u kojem ćete također otkriti koje je nacionalnosti Bandićev 'Japanac'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo