NESKRIVENA RADOST / Predivne vijesti! Mali Šimun (2) uspio se vratiti u Hrvatsku: 'Sve vas pozdravlja, na putu smo kući!'

Image
Foto: Facebook

Izgledalo je da ovako nešto neće biti moguće i da će cijelu ovu krizu provesti na Floridi

31.3.2020.
16:43
Facebook
VOYO logo

Oduševljeni roditelji malog Šimuna (2) iz Županje podijelili su radosnu vijest - njihov se sin vratio u Hrvatsku!

Izgledalo je da tako nešto neće biti moguće i da će cijelu ovu krizu provesti na Floridi, gdje se liječio, ali ipak se sreća osmjehnula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šimun vas sve pozdravlja, na putu smo kući! Konačno nogama na hrvatskom tlu! Sada nas čeka dva tjedna stroge izolacije jer mi cijenimo zdravlje, mi znamo što znači dvije godine izolacije, izgubljeni socijalni kontakti i stotine dana ostavljene u bolnici. Ne želimo ih nikome, nikada... Volimo vas sve i iz opreza vam zahvaljujemo jer ćete biti jaki još ova dva tjedna dok smo u izolaciji. #ostanimodoma#", napisali su roditelji na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put Sjedinjenih Američkih Država otišao je u kolovozu prošle godine i amputirali su mu nogu te je dobio protezu kako bi mogao hodati.

Šimun je rođen u studenome 2017. s brojnim malformacijama, prije odlaska u SAD u nogicama mu je nedostajalo više od 25 kostiju, čašica u kuku te cijelo koljeno u lijevoj nozi, a imao je i duplicirani femur, odnosno, bedrenu kost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njega je pokrenuta velika akcija u Hrvatskoj "Za Šimunov korak" u kojoj je prikupljennovac za liječenje, čime su hrvatski građani još jednom pokazali veliko srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo