SASTANAK NA PANTOVČAKU / Predsjednica sazvala sastanak za spas kurikularne reforme, Jokić: 'Struka uvijek treba biti ispred politike!'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Uredu predsjednice održan je sastanak Predsjednice Republike Grabar-Kitarović s ministrom Šustarom i voditeljem stručne radne skupine Jokićem

31.5.2016.
14:11
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U Uredu predsjednice održan je sastanak Predsjednice Republike KolindeGrabar-Kitarović s ministrom znanosti, obrazovanja i sporta Predragom Šustarom i  voditeljem stručne radne skupine za provedbu cjelovite kurikularne reforme BorisomJokićem.

"Vratimo kurikularnu reformu tamo gdje joj je mjesto, a to su državne institucije", rekao je ministar Šustar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reforma hrvatskog obrazovanja je važna stvar, kao i sve najavljene reforme. Ovaj sastanak vidim kao otvaranje dijaloga. Nismo spremni na neodmicanje politikanstva od obrazovanja. Želim poručiti svim političkim strankama - ne svojatajte ovaj proces. Struka uvijek treba biti ispred politike. Ukoliko to neće biti tako, ovaj proces sigurno neće ići dalje", rekao je Jokić".

"Utvrdili smo da kurikularna reforma se mora nastaviti. Obvezujem se da ću učiniti sve kako bih otklonila političke utjecaje na reformu", rekla je predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo