Blagdanska čestitka / Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije Želimir Puljić čestitao Kolindi Grabar-Kitarović

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nadbiskup Puljić zahvalio je predsjednici na blagdanskoj čestitki

23.12.2019.
17:06
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je u ponedjeljak božićnu čestitku predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj poziva da blagdani budu poticaj u promicanju općeg dobra, međusobnog poštovanja i prosperiteta naše zemlje.

„Zahvaljujem Vam na čestitki i lijepim željama koje ste prigodom blagdana Božića i nove godine uputili meni osobno, hrvatskim biskupima i vjernicima u domovini i u iseljeništvu. Svetkovina Isusova rođenja i dolaska među ljude pokazuje koliko Bog voli čovjeka i poštuje njegovo dostojanstvo. Svetkovina Božića usmjerava naš pogled prema nebu odakle je stigao Spasitelj svijeta, a rođenje u Betlehemu zbori nam o vrijednosti zemlje na kojoj se Isus htio roditi i sve nas prihvatiti te pozvati da jedni prema drugima njegujemo bratsku blizinu, solidarnost, velikodušnost i dobrohotnost", stoji među ostalim u čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka novorođeni Bog s nama donese mir i blagoslov svim stanovnicima, obiteljima i institucijama diljem Lijepe Naše, a božićni blagdani budu poticaj u promicanju općeg dobra, međusobnog poštovanja i prosperiteta naše domovine. U tom duhu u ime biskupa, svećenika, redovnika i redovnica i Kristovih vjernika laika te u svoje osobno ime želim Vama, Vašoj obitelji i suradnicima čestit i radostan Božić, uz obilje Božjeg blagoslova u novoj 2020., poručuje nadbiskup Puljić predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo