Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Blagdanska čestitka

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije Želimir Puljić čestitao Kolindi Grabar-Kitarović

Nadbiskup Puljić zahvalio je predsjednici na blagdanskoj čestitki

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Hina/ 23.12.2019. u 17:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zadarski nadbiskup Želimir Puljić uputio je u ponedjeljak božićnu čestitku predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović u kojoj poziva da blagdani budu poticaj u promicanju općeg dobra, međusobnog poštovanja i prosperiteta naše zemlje.

„Zahvaljujem Vam na čestitki i lijepim željama koje ste prigodom blagdana Božića i nove godine uputili meni osobno, hrvatskim biskupima i vjernicima u domovini i u iseljeništvu. Svetkovina Isusova rođenja i dolaska među ljude pokazuje koliko Bog voli čovjeka i poštuje njegovo dostojanstvo. Svetkovina Božića usmjerava naš pogled prema nebu odakle je stigao Spasitelj svijeta, a rođenje u Betlehemu zbori nam o vrijednosti zemlje na kojoj se Isus htio roditi i sve nas prihvatiti te pozvati da jedni prema drugima njegujemo bratsku blizinu, solidarnost, velikodušnost i dobrohotnost", stoji među ostalim u čestitki.

Neka novorođeni Bog s nama donese mir i blagoslov svim stanovnicima, obiteljima i institucijama diljem Lijepe Naše, a božićni blagdani budu poticaj u promicanju općeg dobra, međusobnog poštovanja i prosperiteta naše domovine. U tom duhu u ime biskupa, svećenika, redovnika i redovnica i Kristovih vjernika laika te u svoje osobno ime želim Vama, Vašoj obitelji i suradnicima čestit i radostan Božić, uz obilje Božjeg blagoslova u novoj 2020., poručuje nadbiskup Puljić predsjednici RH Kolindi Grabar-Kitarović.

Hina/ 23.12.2019. u 17:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svjetski dan učitelja

Objavljena lista 513 najboljih nastavnika u Hrvatskoj. Provjerite je li među njima i netko koga znate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba