U sklopu redovnih aktivnosti / Predsjednik Milanović posjetio SOA-u: Obišao njihove urede i upoznali su ga sa svojim radom

Image
Foto: Marin Tironi

Tijekom posjeta sjedištu SOA-e, predsjedniku Milanoviću predstavljen je dio operativnih i tehničkih sposobnosti Agencije

14.5.2020.
13:23
Marin Tironi
VOYO logo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović posjetio je u sklopu svojih redovnih aktivnosti u četvrtak Sigurnosno-obavještajnu agenciju (SOA), gdje se sastao s ravnateljem SOA-e Danielom Markićem, priopćeno je iz Ureda predsjednika RH.

Predsjedniku Republike prezentirani su misija, ustroj i prioriteti rada SOA-e te glavni razvojni projekti, nakon čega je obišao radne prostore i urede u sjedištu SOA-e.
Tijekom posjeta sjedištu SOA-e, predsjedniku Milanoviću predstavljen je dio operativnih i tehničkih sposobnosti Agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između ostalog, Predsjedniku Republike prezentiran je Centar za kibernetičke tehnologije SOA-e koji je središnja točka razvoja novih sposobnosti Agencije u zaštiti hrvatskog kibernetičkog prostora od naprednih kibernetičkih prijetnji, stoji u priopćenju iz Ureda predsjednika RH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo