TARVISIO ILI NE? / Predsjednik navodno viđen na skijanju u Italiji, o svemu se oglasili iz Ureda predsjednika pa 'bocnuli' premijera

Image
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost, ističu

22.1.2022.
20:29
Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se u javnosti pojvila informacija da je predsjednik RH, Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, o svemu su se oglasili iz Ureda predsjednika. 

Kako navode za tportal, predsjednik nije na odmoru već je u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost", dodaju potom pa ističu kako je jutros na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru i usput posjetio Tarvisio, kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu.

"Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što to tvrdi predsjednik Vlade. Predsjednik Milanović vratio se danas u Zagreb, nakon što je provjerio uvjete za moguću prijavu prebivališta u Kranjskoj Gori", istaknuto je u priopćenju kojeg potpisuje glasnogovornik Nikola Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pitanje prebivališta i korištenje prava na državni stan dovedeno je nakon što je otkriveno da je stan, odnosno zgrada u kojoj boravi Zvonimir Frka Petešić, predstojnik ureda premijera, prva obnovljena nakon potresa te kako Frka Petešić prebivalište ima u Salima, a ne u Zagrebu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo