U ZATVORU U BEOGRADU / Predstavnici veleposlanstva posjetili pritvorene Torcidaše: 'Svi su dobro'

Image

Za sutra dogovoren je posjet predstavnika Veleposlanstva četrnaestorici hrvatskih navijača koji su u Kazneno-popravnom zavodu u Padinskoj Skeli.

8.8.2018.
18:07
VOYO logo

Djelatnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Republici Srbiji posjetili su u srijedu trinaestoricu hrvatskih državljana koji se nalaze u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Tijekom razgovara hrvatski državljani potvrdili su da su dobro. Nitko od pritvorenih nije zatražio konzularnu pomoć niti je zatražio da Veleposlanstvo posebno kontaktira članove njihovih obitelji. Očekuje se da će svi danas i sutra biti izvedeni pred nadležna pravosudna tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Uhićeni Torcidaši završili u srpskom pritvoru, obitelji očajne: 'Od petka nismo čuli za njih'

Za sutra dogovoren je posjet predstavnika Veleposlanstva četrnaestorici hrvatskih navijača koji su u Kazneno-popravnom zavodu u Padinskoj Skeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ministarstvo vanjskih i europskih poslova će putem Veleposlanstva Republike Hrvatske, sukladno međunarodnim pravilima, nastaviti pozorno pratiti situaciju u sklopu svojih nadležnosti pružati konzularnu pomoć svim zadržanim hrvatskim državljanima koji to zatraže, stojeći na raspolaganju za komunikaciju s njihovim obiteljima", stoji u priopćenju Ministarstva vanjskih i europskih poslova.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo