sve lošija situacija u hrvatskim kućanstvima / Preko oglasnika prodaju rabljenu robu za 'siću': 'Zaradim taman da mogu platiti struju'

Image

'Treba se snaći. Imam veliku obitelj i dosta rodbine pa od njih uzimam tu odjeću, tako da mjesečno zaradim između 300 i 500 kuna, taman da platim struju', kazala je jedna gospođa

23.8.2016.
8:54
VOYO logo

Na internetskim platformama nalaze se pravi buvljaci rabljene odjeće, no jedan od najvećih svakako je na stranici Njuškalo.hr na kojem tisuće građana prodaje majice, košulje, cipele, pa čak i donje rublje.

I sve to kako bi zaradili koju kunu više jer situacija u hrvatskim kućanstvima nije nimalo bajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od oglašivača tako prodaje: 

"Prodajem elegantne crne cipele do gležnja marke GULIVER, vel. 39. Materijal je brušena koža, sa strane imaju 2 kožne sjajne trake koje daju dodatnu eleganciju. Peta je otprilike 7 cm, izrazito su udobne za nosit i jako uščuvane. Originalno su koštale 600 kn, a sada ih prodajem za 160 kuna", dok drugi postavlja ovakav oglas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodajem odijelo H&M, vel. 50 (odgovara za osobu visine cca 175-180 cm i težine cca 70-80 kg), sastav materijala: 92% pamuk, 8% polyester, smije se prati u perilici rublja. Jednom je obučeno, kao novo, na njemu se uopće ne vidi da je nošeno".

Ima tu svega - cipela za 30 kuna, košulja za 20, seksi rublja i kompleta za 50 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prodajem radi nekog dodatnog prihoda. Prije sam odjeću poklanjala, a neku iznošenu i bacala, ali sada je stiska pa sam pokušala na internetu sa svojim starim košuljama i uspjela sam ih prodati za nekih 40 kuna po komadu, zaradila sam 120 kuna. Potom sam prodavala dječju robicu, i tu sam digla nekih 100 kuna. Treba se snaći. Imam veliku obitelj i dosta rodbine pa od njih uzimam tu odjeću, tako da mjesečno zaradim između 300 i 500 kuna, taman da platim struju", kazala je jedna gospođa koja je ostavila broj na oglasniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo