uoči saborskog aktualca / Premijer nazvao Milanovića 'karijesom' i poručio: 'On je patološki lažljivac, proruski nastrojen. Pričinio nam je štetu!'

Milanović je danas Plenkovića nazvao gojencem, udbaškim nasljednikom, a također je poručio i da Hrvatsku vodi banda

20.4.2022.
16:00
VOYO logo

Premijer Plenkovića je prije odlaska u Sabor dao izjavu za medije i komentirao nedavne komentare predsjednika Milanovića na njegov račun, ali i račun HDZ-a.

Podsjetimo, Milanović je izjavio da nije inicijator pisma u kojem generali traže pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, te se obrušio na HDZ i Andreja Plenkovića optuživši ih da su vezani za Udbu i poručio da je prvo pitanje rekonstrukcija Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović je danas Plenkovića nazvao gojencem, udbaškim nasljednikom, a također je poručio i da Hrvatsku vodi banda.

Image
ČASTE SE /

HDZ i Milanović u novoj rundi rasprave o 'bitnim' stvarima: 'Titov gardist se zakleo na doživotnu vjernost udbaškim strukturama'

Image
ČASTE SE /

HDZ i Milanović u novoj rundi rasprave o 'bitnim' stvarima: 'Titov gardist se zakleo na doživotnu vjernost udbaškim strukturama'

Premijer Plenković na početku izjave govorio je o današnjem zasjedanju Sabora i slučaju Perkovića i Mustača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo ću se osvrnuti na izjavu koju je karijes s Pantovčaka imao u Zadru, u Zadarskoj županiji na poziv HDZ-ovog župana. Imao je brutalne napade na HDZ, rekao je da smo mi svi lopovi, da je moj otac udbaš, pa je lagao da sam nešto govorio o generalima. Pokazao je ogromnu nervozu, primitivizam, divljaštvo, nama je to sve poznato", kazao je Plenković. 

"Naše vrijeme više nećemo gubiti s Milanovićem, on je patološki lažljivac, proruski nastrojen, pričinio nam je štetu", kazao je premijer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On očito ima puno razloga za nervozu, problema, izveden je na čistac, neka se očituje. Mi ćemo raditi sve što treba za hrvatske građane i gospodarstvo, a on svoje probleme i način komunikacije neka rješava s nekim tko mu u tom pogledu može pomoći. Siguran sam da mu je bitan i nužan nečiji savjet i nečija pomoć jer ovo je jedno zagađivanje javnog prostora na način koji je neciviliziran, nekulturan i nedostojan javne političke komunikacije", dodao je Plenković.

"Bilo bi bolje da se bavi svojim kućnim odgojem, a ne preustrojem Vlade. Niti jedan ministar dok je ove Vlade neće s njim više ići na put. Bojkotirat ćemo ga u svakom smislu", napomenuo je premijer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra i da je politika Milanovića prema BiH bila "štetočinska". Nazvao ga je ponovo karijesom s Pantovčaka. 

"Ne prihvaćamo da se Hrvate u BiH tretira neravnopravno, na žalost neki su tu učinili štetu u smislu povjerenja", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo