ne bježe od sučeljavanja / Prgomet: 'Našim mandatima neće trgovati ni Karamarko ni Milanović'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Prgomet se zalaže za Hrvatsku 'bez žica i ograda', ekološki prihvatljivo gospodarstvo, hitnu reformu javne uprave, kao i promjene u znanosti i obrazovanju

27.10.2015.
19:53
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od lidera Mosta nezavisnih lista i prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici Drago Prgomet poručio je u utorak kako s mandatima koje Most osvoji na predstojećim izborima neće trgovati ni Tomislav Karamarko niti Zoran Milanović, ističući da ni HDZ niti SDP nemaju monopol nad budućnosti Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni SDP niti HDZ nemaju monopol nad budućnosti Hrvatske, a jedini monopol mogu imati hrvatski građani", poručio je Prgomet s predizbornog skupa u punoj dvorani Hrvatskog novinarskog društva.

Za ljude na svojoj listi, među kojima ima sveučilišnih profesora, scoiologa, farmaceuta, liječnika, pravnika i politologa većinom mlađe životne dobi, kazao je kako su to ljudi koji ne žive od politike, već od svojih uspješnih karijera. Ono što im je zajedničko, naglasio je, jest da im je svima stalo do Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne čitamo s blesimetra ono što drugi misle i što nam drugi pišu, već govorimo iz glave i srca i ne bježimo od sučeljavanja", istaknuo je Prgomet. Spremni su, kaže, mijenjati Hrvatsku, "jer s aktualnim političkim elitama Hrvatska se iz blata neće izvući".

Zalažu se za Hrvatsku "bez žica i ograda", ekološki prihvatljivo gospodarstvo, hitnu reformu javne uprave, kao i promjene u znanosti i obrazovanju. "Moramo visoko obrazovanje učiniti dostupno svima, jer je postalo privilegija bogatijih", kazala je druga na listi, profesorica na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Gordana Rusak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključ koji otvara brave je promjena odnosa vlasti spram odgovornosti, a glas za Most je glas za konkretno, etično i odgovorno ponašanje, čulo se na skupu.

"Most je jedina alternativa HDZ-u i SDP-u. Najvažnija stvar kod cilja jest da ga imate. Mi ga imamo i mi ćemo ga ostvariti", poručio je Prgomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo