kritizirao vladu / Prije ljetne stanke Sabora Grbin komentirao stanje u Vladi: 'Odlazak Marića je bijeg od odgovornosti'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Grbin je komentirao kako nisu dobili odgovor ni na jedno pitanje od novog ministra financija

15.7.2022.
13:19
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Danas se održava zadnje zasjedanje Sabora nakon koje zastupnici idu na ljetnu stanku. Peđa Grbin je komentirao kako se Vlada bavi isključivo pitanjem goriva i kako to nije dobro.

''Mjere trebaju biti usmjerene prema onima koji nemaju. Moramo intervenirati u mirovine i omogućiti našim ljudima da od njih mogu živjeti'', kazao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako je pomoć potrebna i gospodarstvu i kako je njegova stranka predložila dodatne subvencije električne energije. Komentirao je i novog ministra zaduženog za gospodarstvo rekavši kako oporba nije dobila odgovor ni na jedno postavljeno pitanje.

''Očito je da je odlazak Marića u trenutku kad se Hrvatska suočava s jednom od najvećih kriza od samostalnosti u stvari bijeg od odgovornosti. I nikome u ovom trenu nije jasno koja je gospodarska politika Vlade'', komentirao je Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Bojim se da je ovo za Hrvatsku jako loše i ako se ne zbrojimo i ako Vlada ne počne napokon djelovati koherentno, bojim se da nas čeka vruća jesen'', dodao je predsjednik SDP-a.

Sabor uskoro ide na dvomjesečnu stanku, a upitan o tome Grbin je podsjetio kako je njegova stranka predlagala ukidanje stanke. Vjeruje kako je ovo loša poruka i kako se tako duga stanka mogla korigirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako je SDP-ova Radulović pogriješila prilikom glasanja.

''Svojom tvrdoglavošću HDZ je uspio osigurati da u samo tjedan dana od samo 92 potpisa podrške dođe do 80 onih koji su doista glasali za pristupanje promjene Ustavu'', kazao je
Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako u HDZ-u Vlada nesposobnost i nerazumijevanje da se mora djelovati sada. Kazao je kako žele razgovarati o Ustavnim promjenama, a kako su od Bačića čuli poruku ''ili ćete prihvatiti što nudimo ili se neće dogoditi ništa.'' Smatra kako to nije način na koji se pristupa promjenama.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo