SVEGA POMALO / Prije 'prave' zime, nešto sunca: Idućih dana očekuju nas kraća sunčana razdoblja, ali bit će i kiše i bure i snijega...

Damjana Ćurkov pripremila je prognozu za nekoliko idućih dana, od subote znatno hladnije

16.12.2021.
7:30
VOYO logo

Nakon oblačne srijede sa slabim oborinama, slijede barem kraća sunčana razdoblja. Naime, idućih dana na Jadranu nas očekuje većinom sunčano, u unutrašnjosti promjenjivije. 

Već u četvrtak u kopnenim predjelima očekuje nas većinom oblačno, ponegdje s maglom, a u gorju i slabom susnježicom. Na zapadu kraća sunčana razdoblja, a uz obalu će od jutra prevladavati vedro. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita na udare i olujna bura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima pretežno oblačno, ali povremeno će biti i kraćih sunčanih razdoblja. Vjetar slab, a temperatura oko 6, 7 stupnjeva.

Image
Četiri generacije /

Rođena prva djevojčica u obitelji nakon 137 godina, tatine kolege napravili prekrasno iznenađenje

Image
Četiri generacije /

Rođena prva djevojčica u obitelji nakon 137 godina, tatine kolege napravili prekrasno iznenađenje

U Slavoniji, Baranji i Srijemu tmurno i oblačno, a ponegdje će biti i slabe kiše. Uz slab do umjeren sjeverozapadnjak temperatura između 4 i 6 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji većinom sunčano, samo je prolazno moguće nešto više oblaka. Puhat će umjerena i jaka, navečer na udare i olujna bura, a temperatura između 12 i 15 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, ali i dalje vjetrovito uz umjerenu i jaku, podno Velebita na udare i olujnu buru. U gorju većinom oblačno, povremeno će biti i slabih oborina na granici kiše i snijega, a temperatura do 6 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućih dana na kopnu 

U petak ujutro magla, zatim češća sunčana razdoblja, a u subotu opet slabe oborine, ali već od nedjelje manje vlage i više sunca. Tijekom vikenda će nam stizati hladniji zrak pa će ujutro biti minusa, a dnevna temperatura uglavnom do 5 stupnjeva.

Idućih dana na moru

Na Jadranu do kraja tjedna bez veće promjene - vjetrovito uz umjerenu i jaku buru koja će oslabjeti tek u nedjelju. Idućih dana ostaje pretežno sunčano, ali od subote hladnije, osobito početkom novog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo