hdz se ogradio od događaja / SDP-ovca iz Ploča dočekali sjekira, konop i prijeteća poruka: 'Poklon ti je u pjesku. Ćuvajte se sutra u 19.30'

Image
Foto: Facebook (Neslužbena stranica grada Ploča)

Kako neslužbeno doznaje portal Ploce.com.hr, sinoć je kandidat za gradonačelnika grada Ploča, dr. Mišo Krstičević, primio otvorenu prijetnju smrću

31.5.2017.
14:29
Facebook (Neslužbena stranica grada Ploča)
VOYO logo

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Ploča Mišo Krstičević primio je sinoć otvorenu prijetnju smrću, pet dana uoči drugog kruga lokalnih izbora kada će građani birati između njega i dosadašnjeg gradonačelnika HDZ-ovog Krešimira Vejića, prenosi Dubrovački dnevnik.

Kako neslužbeno doznaje portal Ploce.com.hr, sinoć je kandidat za gradonačelnika grada Ploča, dr. Mišo Krstičević, primio otvorenu prijetnju smrću. Prema dostupnim fotografijama koje su dobili, ispred njegove obiteljske kuće u naselju Birina, dočekala ga je sjekira zabodena u pijesak, konop i prijeteća poruka u kojoj piše “POKLON TI JE U PJESKU. ĆUVAJTE SE SUTRA U 19.30”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je odmah izašla na mjesto događaja i obavila očevid. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HDZ-a su se odmah ogradili od ovih gnjusnih prijetnji.

''Najoštrije osuđujem prijetnje upućene mom protukandidatu u drugom krugu izbora, verbalnu ili fizičku upotrebu nasilja te bilo kakav oblik poticanja mržnje i podjela u društvu. Pozivam MUP i ostale institucije da ispitaju ovaj slučaj i pronađu počinitelja. Kao gradonačelnik 8 godina sam radio na okupljanju, razvoju demokracije i tolerancije u društvu, a takvu sam kampanju vodio i sada,' napisao je između ostaloga Krešimir Vejić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo