pomoć najpotrebitijima / Pripadnici Hrvatske vojske dostavili pitku vodu u slavonskobrodsku bolnicu i Dom za starije i nemoćne

Image
Foto: Vijesti.hr

Podsjetimo, 28. ožujka došlo je do curenja naftnih derivata iz produktovoda na zapadnom ulazu u Slavonski Brod, a sanacija nije zadovoljavajuća zbog čega je voda na širem području trenutno neodgovarajuća za piće

31.3.2018.
21:55
Vijesti.hr
VOYO logo

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske u subotu u poslijepodnevnim satima krenulo je s opskrbljivanjem slavonskobrodske bolnice i Doma za starije i nemoćne pitkom vodom. 

Podsjetimo, 28. ožujka došlo je do curenja naftnih derivata iz produktovoda na zapadnom ulazu u Slavonski Brod, a sanacija nije zadovoljavajuća zbog čega je voda na širem području trenutno neodgovarajuća za piće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Pripadnici Oružanih snaga RH angažirani u pomoći stanovništvu u Slavonskom Brodu u opskrbi pitkom vodom, dostavljaju vodu iz cisterni u slavonskobrodsku Opću bolnicu "Dr. Josip Benčević" te u Dom za starije i nemoćne osobe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, zbog novonastale stiuacije u Slavonskom Brodu zbog nestašice pitke vode u subotu, 31. ožujka 2018., angažirane su Oružane snage RH, pripadnici Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, kao i cisterne s pitkom vodom, te će biti na raspolaganju lokalnom stanovništvu i tijekom sutrašnjeg dana odnosno dokle god bude potrebno", stoji u priopćenju. 

Image
Foto: Vijesti.hr
Image
Foto: Vijesti.hr

MORH dostavlja pomoć

FOTO:MORH

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo