VREMENSKA PROGNOZA / Pripremite kišobrane ili kapuljače za odlazak na polnoćku: Diljem Hrvatske očekuje se kiša

Badnja će noć biti hladna no ipak malo toplija od prošlogodišnje, cijela će Hrvatska imati pozitivne temperature

24.12.2019.
19:00
VOYO logo

Pred građanima u Hrvatskoj je noć ispunjena blagdanskim duhom. Na polnoćkama diljem zemlje iščekivat će se Božić i slaviti Isusovo rođenje.

Za ovakvu kišu koja se očekuje večeras u pravilu će biti dovoljna i kapuljača. Trebalo bi je naime biti zaista malo i vrlo kratko. No, ako želite biti baš sigurni da se nećete ni malo smočiti, računajte da je kiša najizglednija prije ponoći na području Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije, a oko i malo poslije ponoći u Podravini i Baranji te u rijetkim dijelovima Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badnja će noć biti hladna no ipak malo toplija od prošlogodišnje, cijela će Hrvatska imati pozitivne temperature, a u gorju će se nakon ponoći polako spuštati ispod nule. Uglavnom bez vjetra, a samo bi u zapadnoj Istri moglo biti pomalo vjetrovito. Sve u svemu, bez bijelog ugođaja koji priželjkujemo svake godine, ali ipak uz dašak kakve takve zime.

Naravno da danas još ne možemo toliko precizno prognozirati vrijeme za osam dana, no mislim da mogu s velikom sigurnošću reći da će Novogodišna noć biti suha. Zasad vjerojatnost za kišu postoji u zapadnim krajevima, i to vrlo mala. Pojavila se i mala mogućnost za prolaznu nisku naoblaku koja bi mogla zakloniti zvijezda, pa čak i vatromete, no i za to je još uvijek mala vjerojatnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni vjetra neće biti, pa bi večer na otvorenom mogla biti sasvim ugodna, ali pod uvjetom da se dobro zabundate jer su na kopnu izgledni minusi, a na moru temperature taman oko prosjeka za ovaj dio godine. Sve u svemu, planirati možete, a detalje donosimo sljedećih dana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo