Vozači, oprez! / Prometna nesreća na A3: Zbog prometne nesreće na autocesti Bregana-Lipovac vozi se samo zaustavnim trakom

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica

20.1.2021.
7:09
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac na 134. kilometru između čvorova Novska i Okučani u smjeru Bregane vozi se samo zaustavnim trakom dok se u smjeru Lipovca vozi voznim i zaustavnim trakom uz ograničenje brzine, upozoravaju u srijedu iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Zbog jakog vjetra na dionici državne ceste DC1 Vaganac-Borje i na državnoj cesti DC217 od graničnog prijelaza do mjesta Ličko Petrovo Selo zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i ne kreću na put bez propisne zimske opreme.

Zimski su uvjeti (zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema) na pojedinim cestama u Lici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pomorskom i željezničkom putničkom prometu nema poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo