kolone na cestama / Prometna nesreća usporila kretanje na autocesti A1, HAK moli vozače za strpljenje

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Iz HAK-a vozače mole za strpljenje i razumijevanje, te im savjetuju korištenje stare karlovačke ceste od Karlovca prema Bosiljevu. Zbog izuzetno gustog prometa vozi se usporeno i povremeno u koloni i između čvorova Lučko i Karlovac

11.7.2015.
10:06
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Karlovac i Novigrad, prije tunela Sveti Marko u smjeru mora, vozi se usporeno, u koloni uz zastoje i čekanja, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Iz HAK-a stoga vozače mole za strpljenje i razumijevanje, te im savjetuju korištenje stare karlovačke ceste od Karlovca prema Bosiljevu. Zbog izuzetno gustog prometa vozi se usporeno i povremeno u koloni i između čvorova Lučko i Karlovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet je pojačan i na cestama: A6 Rijeka-Zagreb, A3 Bregana-Lipovac i A4 Zagreb-Macelj, Jadranskoj magistrali u blizini većih turističkih središta na obali, (DC8) Ličkoj magistrali (DC1), na cestama u Istri, zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvorova Jankomir i Buzin prema naplatnoj postaji Lučko, na pojedinim graničnim prijelazima i većini trajektnij luka i pristaništa.

Zastoji su mogući na dionicama gdje su u tijeku radovi te na cestama u blizini većih turističkih središta na obali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima: Macelj, Bregana, Rupa, Karasovići i Metković, a izlazak na Bajakovu, Staroj Gradiški i Kleku. Zbog radova, za sva teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Gunja (do 8. rujna). Zbog radova na graničnom prijelazu Vinjani Donji proširuje se trak za teretna vozila, moguće su gužve.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe, uz pojačan priljev vozila u većini trajektnih luka i pristaništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo