AKCIJA U ZADRU / Prosvjed u znak podrške radnici otpuštenoj zbog dvije šnite pršuta: 'Ovako sigurno ne postupaju u Austriji ili Njemačkoj'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Skupilo se dvadesetak građana koji su šetnjom zebrom usporavali pristup ulazu trgovačkog centra

11.2.2017.
15:22
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Dvadesetak građana danas se odazvalo pozivu aktivistkinje Marjane Botić na mirni prosvjed solidarnosti sa otpuštenom djelatnicom Suzanom Šešo na pješačkoj zebri ispred trgovinskog centra Interspar na Bilom Brigu u Zadru, piše eZadar.

Skupilo se dvadesetak građana koji su šetnjom zebrom usporavali pristup ulazu trgovačkog centra. U jednom trenutku prosvjednicima se priključila i sama Suzana Šešo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je građanski prosvjed protiv izrabljivanja radnika na najvulgarniji mogući način. Način na koji se uprave trgovačkih lanaca odnose prema djelatnicima koji uredno obavljaju svoje poslove, nije normalan. Djelatnici su ljudi koji trebaju hranu, odmor, normalne radne i životne uvjete. Otkaz koji dobila gospođa Šešo je skandalozan i nedopustiv, i više sam nego sigurna da uprava Spara ovako ne postupa u Austriji ili Njemačkoj", rekla je Marjana Botić, prenosi eZadar.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo