Standardna procedura / Protiv vozača autobusa predsjednice podnijet će se prekršajna prijava: Nije poštovao pravila

Image
Foto: Miranda Čikotić/Marko Dimić/Pixsell

Nesreća se dogodila u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji

12.12.2019.
20:19
Miranda Čikotić/Marko Dimić/Pixsell
VOYO logo

Protiv vozača autobusa predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović,  koji je u utorak predvečer skrivio prometnu nesreću, podnijet će se obavezni prekršajni nalog, potvrdio je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar.

Autobus HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u utorak u večernjim satima u prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Nesreća se dogodila u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji u 18.45 sati, a uzrok je nedržanje autobusa uz desni rub kolnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik PU-a Zoran Lončar potvrdio je kako će se protiv vozača autobusa podnijeti obavezni prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Naglasio je kako uvijek i u svakom slučaju vozač koji skrivi prometnu nesreću mora biti prijavljen, bez obzira o kome se radi. Dodao je i kako se od prvog trenutka znalo da protiv vozača slijedi prekršajni nalog. Podsjetio je da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da nitko nije zatražio liječničku pomoć. Očevidom je na osobnom vozilu utvrđena manja materijalna šteta i da je ono u voznom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lončar je dodao i kako je o toj prometnoj nesreći izvješteno u dnevnom izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske, kao i o svakoj drugoj prometnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo