panenić, kliman, nakić... / Provjerili smo što o novim ministrima kažu njihovi sugrađani: nekima će nedostajati, drugima neće

Tompojevci, Vodnjan, Zadar, Virovitica, Nerežišća na Braču - to su manja ili veća mjesta odakle dolaze novi ministri. Najviše ih je ipak iz neretvanske doline - uz potpredsjednika Vlade, odande su podrijetlom još i ministri poljoprivrede, pravosuđa i unutarnjih poslova

21.1.2016.
18:20
VOYO logo

U samo središte Zagreba, novi ministar gospodarstva Tomislav Panenić seli iz Tompojevaca. U općinu od 1500 stanovnika koju je vodio dvije i pol godine, uveo led rasvjetu, bežični Internet... Nekim će mještanima nedostajati, drugima neće.

Na pitanje misli li da će se Panenić moći nositi s novim poslom, jedan njegov sugrađanin smatra da neće: "Šta da kažem, oni da znaju svi, oni bi pokrenuli tu Hrvatsku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste pak ikad kao turist bili u Vodnjanu, možda se za vaš smještaj pobrinuo sam ministar turizma. Antona Klimana u ovom malom mjestu baš svatko zna.

Opisuju ga kao 'dobrog i lijepog dečka' i 'kvalitetnu osobu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj su vladi dobro zastupljeni i Zadrani. Zadranin Slaven Dobrović, rođeni Zadranin, otac sedmero djece - novi je ministar zaštite okoliša, a ministarstvo zdravlja preuzima bivši ravnatelj zadarske Opće bolnice Dario Nakić.

Za Nakića kažu da je 'vrstan i pošten čovjek' te da vjeruje da će za Zadar učiniti dobre stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je u pitanju zastupljenost, nema sumnje - Neretljani su apsolutni pobjednici.

Uz Petrova u Vladi, dobili su ministra poljoprivrede, pravosuđa i unutarnjih poslova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo