UOČI DRUGOG KRUGA / Puljak o izborima: 'Ja sam znanstvenik, mogu vam izračunati koliko je mala vjerojatnost da Đogaš pobijedi'

Za protukandidata je rekao i da se vidi da 'ne hendla dobro stres', a za HDZ ustvrdio da "kad shvate da više neće moći krast, onda se uhvate ideologije i kršćanstva'

29.6.2022.
11:09
VOYO logo

Ivica Puljak, kandidat Centra za gradonačelnika Splita na današnjoj konferenciji za novinare pod nazivom "Naš plan za drugi krug" ispred "Banovine" komentirao je protukandidata Zorana Đogaša rekavši da se "vidi da on jako loše hendla stres", a da on kao znanstvenik može i izračunati kolika je mala vjerojatnost da Đogaš pobijedi na izborima.

"HDZ je pokušao definirati tezu da je drugi krug izbora nevažan, da je to puka formalnost. Ne slažem se (s tim op.a). HDZ se uvijek bavi istim trikovima kad osjete da više neće moći krast, pa se uhvate ideologije i ponovno im se probudi kršćanstvo. To je pokazatelj straha od potpunog poraza u drugom krugu. Pozivam sve građane Splita da izađu na drugi krug izbora", rekao je Puljak danas na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavio je da HDZ neće prihvatiti poraz u okvirima fer playa: "A mi se nismo bavili skupljanjem žetončića, nego smo izašli na izbore, mi ne skupljamo žetončiće po kavanama, izdržat ćemo sve udarce, izađimo na izvore i porazimo potpuno HDZ". Kao i više puta do sad, rekao je da Splitu naredne tri godine slijedi renesansa.

Komentirao je i Đogašev napad na birače MOST-a pa rekao: "Ja se 14 godina bavim politikom i svašta sam doživio, Đogaš se politikom bavi dva mjeseca i ne zna 'hendlati' situacije dostojanstveno. MOST je nazvao nenormalnima i divljacima, to nije primjereno nikome, a naročito ne kandidatima koji želi voditi grad. Pokušava nas posvađati s biračima MOST-a spominjući ideologije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
vice kriv za sve /

Kerum o splitskim izborima: 'Ovo je sve zbrda-zdola. Bio bi pravi fajt da su se pohvatali Puljak i Đogaš'

Image
vice kriv za sve /

Kerum o splitskim izborima: 'Ovo je sve zbrda-zdola. Bio bi pravi fajt da su se pohvatali Puljak i Đogaš'

Pozvao je građane da izađu u što većem broju na izbore te se osvrnuo na komentar HDZ o tajmingu izbora koji ide na ruku Puljku. Kaže, tajming je odabrao HDZ, ne on. "Vlada je stavila te datume, mogli su staviti da je to 12. lipnja u Kutini, to je bio njihov izbor", rekao je Puljak. Za Đogaša je ponovio da se po njegovim izjava vidi da je pod ogromnim stresom, da ne "hendla" sve to dobro. "Ali optuživati građane koji nisu izašli na izbore, to je degutantno. Bio sam šokiran", rekao je Puljak.

Rekao je da njegova supruga neće ući u gradsko vijeće, a na hipotetsko pitanje što ako Đogaš ipak pobijedi u drugom krugu, s podsmjehom je odgovorio: "Za to je izuzetno mala vjerojatnost. Ja sam znanstvenik i mogu vam izračunati koliko je to malo vjerojatno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo

Još iz rubrike