'TO IH NAJVIŠE BOLI' / Puljak odgovorio Plenkoviću: 'HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Žao mi je što premijer Plenković tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita', poručio je Puljak

11.7.2022.
22:02
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković danas je nakon šire sjednice Predsjedništava HDZ-a komentirao izbore u Splitu te se osvrnuo na pobjedu Centra i Ivice Puljka.

"Imali su seks dopisivanja s navodnim maloljetnicama u Srbiji. Mi poštujemo volju naroda kakva god ona bila. Ja mislim da je Đogaš bio puno bolji kandidat od Puljka. Narod je odlučio drugačije, mi smo tu poruku čuli. Toliko mržnje postoji, od političkih protivnika do društvenih mreža, do nekih medija. Glavna vodilja kampanje je bila enormna mržnja", kazao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i kako je prošle godine Vice Mihanović "bio predmet mržnje, a sad je to Đogaš".

Na društvenim mrežama odgovorio mu je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ulaziti u besmislene i jalove polemike s premijerom od kojeg sam očekivao da će malo dostojanstvenije prihvatiti poraz. Ovo mu je bila dobra prilika za trening, jer će se na poraze morati navikavati.

HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca i to ih najviše boli. Žao mi je što premijer Plenković tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita", napisao je Puljak na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo