SPLITSKI SEKS SKANDAL / Puljak oponente optužio za iskorištavanje seksualnosti invalida, a potom breme krivnje prebacio na osobu s teškoćama

Baričić je Aleksandru pozvao u Split, ali ona je tražila da se bivši zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević poveže s njenom sestrom

13.6.2022.
18:37
VOYO logo

Seks skandal je uoči izbora potresla Split. Dvojica suradnika Ivice Puljka, Bojan Ivošević i Luka Baričić dopisivali su se s nepoznatim osobama za koje su mislili da su sestre iz Beograda od kojih je jedna bila maloljetna.

Kandidat za Gradsko vijeće Baričić je sa starijom razmjenjivao eksplicitne sadržaje i zbog toga će snositi političku odgovornost. Puljak uvjerava da je ovo namještaljka i maslo političkih oponenata, štoviše mafije. Pa povlačenje iz izborne utrke ne pada na pamet ni njemu, ni Ivoševiću. Seks skandal dva tjedna prije splitskih izbora. U glavnoj ulozi kandidat za Gradsko vijeće na listi bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka Luka Baričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na aplikaciji za upoznavanje javila mi se djevojka koja se predstavila kao Aleksandra iz Beograda. Tu smo se zbližili i oboje zaključili da između nas postoji bliskost i uzajamni osjećaj seksualne napetosti. Tu napetost smo izražavali tako što smo si slali poruke eksplicitnog sadržaja", rekao je Luka Baričić, kandidat stranke Centar za Gradsko vijeće.

Baričić je Aleksandru pozvao u Split, ali ona je tražila da se bivši zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević poveže s njenom sestrom. Nakon nekoliko dana nagovaranja Ivošević je stupio u kontakt s djevojkom koja je mlađa od osamnaest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio sam uslugu što se kaže wingmana svom prijatelju i to je to. Moje poruke potpuno benigne, šaljive, provokacije, ništa strašno, ništa eksplicitno", kazao je Bojan Ivošević, bivši zamjenik gradonačelnika Splita Ivice Puljka.

Večernji list navodi da je Ivošević stanovitoj Milici pisao da će je u Splitu voditi na sladoled, te da bi je budio više puta u noći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam gdje smo ih planirali voditi, negdje u grad di vode. Kažem, ovo je ta poruka zadnji dan, njihova poruka Luki Baričiću da ja ne izgledam zainteresirano. Što jasnije od navodne žrtve poruka da ja ne izgledam nezainteresirano", pojasnio je Ivošević.

Image
TONČI OMRČEN /

Splitski poduzetnik za kojeg je Baričić rekao da se krije iza 'seks afere': 'Oni su meni toliko nebitni'

Image
TONČI OMRČEN /

Splitski poduzetnik za kojeg je Baričić rekao da se krije iza 'seks afere': 'Oni su meni toliko nebitni'

Ivošević tvrdi da je deeskalirao i prekinuo komunikaciju kada mu je navodna Milica otkrila koliko ima godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim da sam sasvim uredu za nepunih 18'', napisala je navodna Milica.

''Zaje***eš? Ček, kad si ti rođena?'', odgovorio je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Na jesen 2004., skoro 18 imam. Nekakav problem?'', upitala je Milica.

''Možda nema problema, izgleda da si dovoljno stara'', odgovorio je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''I šta ćemo onda?'', bila je iduća poruka od navodne Milice.

''A izgleda da možemo šta oćemo. Dolaziš'', napisao joj je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa sporno. Recite mi članak zakona koji sam ja u svom životu sad prekršio i ja ću se sad povući", rekao je Ivošević.

I Ivošević je u pravu. Zakon ne bi prekršio ni za puno više od poruka jer dobna granica u Hrvatskoj za pristanak na seksualni odnos je 15 godina, koliko god druga osoba starija bila. Splićani misle da afera nije naštetila Centru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoće li to utjecat na rezultate izbora u Splitu? Mislim da neće, zato šta je namještaljka to teška i stvar riješena, smatra Goran Čulap iz Splita.

"Ja ti to ne virujen da je Bojan to napravija. Ja san glasala za njega i opet ću glasat za njega", komentirala je Helena Bulić iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pitanju je gnjusna namještaljka, tvrde iz Centra i kažu da znaju tko stoji iza toga.

"Stoji upravitelj ovoga parkinga gospodin Omrčen, a ić ću i dalje, Ivica, nemoj se naljutit, ali osoba koja je komunicirala tu priču tokom vikenda po kavama - radi se o članu HGS-a, zaposleniku gradske uprave. Cilj sam bio ja. Cilj je bio da oprostite da ja pošaljem sliku svog spolovila da mi završe političku karijeru. I u tome nisu uspjeli", kazao je Ivošević.
Omrčen, koji je s Ivoševićem u sukobu otkad je tadašnji zamjenik gradonačelnika otpilao stupove na parkiralištu pod Omrčenovom koncesijom navodeći da poduzetnik koristi veću površinu od dodijeljene, odbacuje optužbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To šta oni tvrde tko stoji iza čega, oni će to morat dokazat na sudu", izjavio je poduzetnik Tonči Omrčen.

Ivošević odbacuje svaku odgovornost. Baš kao u prethodnim aferama antisemitskog ispada i verbalnog napada na novinare, zbog čega je protiv Ivoševića podignuta optužnica, Ivica Puljak ga se ne odriče i s nastavlja kampanju za povratak na čelo grada. Žrtvovan je jedino Baričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog pritiska javnosti koji je izazvan ovim porukama i činjenice da je cijela Hrvatska imala uvid u moju intimu, ja taj teret ne mogu tek tako nosit. Ja ću se iz politike povući u potpunosti, a mandat u gradskom vijeću, ako ga osvojim, ne planiram nikako konzumirati", rekao je Baričić.

Tako je Puljak političke oponente optužio za gnjusno iskorištavanje najranjivije teme - seksualnosti invalida, prije nego je i sam cijelo breme krivnje sa sebe i svog zamjenika prebacio na osobu s teškoćama, zbog čega je reagirala i pravobraniteljica za osobe s invaliditetom .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo