šokantne poruke / Pupovac na Facebooku objavio kako ga je Milanović izvrijeđao u porukama: 'Srpski narod će procvasti kad se tebe otarasi'

Pupovac je na svom Facebook objavio poruke u kojima ga Milanović naziva bijednikom

27.3.2021.
12:05
VOYO logo

Predsjednik države Zoran Milanović jučer je verbalno napao saborskog zastupnika Milorada Pupovca. Danas je na svom Facebook profilu odgovorio i prozvani zastupnik. 

''Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam "prljav". Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam "prljav" ili "smrdljiv". Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam "prljav". Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa'', izjavio je Pupovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Srami se, bijedniče. Uživaj u nemoralno stečenim nekretninama u Preradovićevoj. Moja greška. Trebalo je to prodati i podijeliti siromašnim Banijcima. Na kojima parazitiraš. Srpski narod procvast će u Hrvatskoj kada se otarasi tebe i tvojih lopova. Dnevnice koje si naroljao kao moj promatrač Europarlamentu, da si čovjek podijelio bi siromašnim ljudima u Majskoj Poljani, a ne kupovao kuće i stanove. A njih obasipao darovima onog čaršijskog ološa iz Beograda'', stoji u porukama za koje Pupovac tvrdi da mu ih je poslao predsjednik Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, ovako je Milanović u petak komentirao predsjednika SDSS-a.

"To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori? Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Pitanje koje se provlači tjednima /

Tko će biti čelna osoba Vrhovnog suda? Jedno je sigurno - politička brda nastavljaju sa sukobom

Image
Pitanje koje se provlači tjednima /

Tko će biti čelna osoba Vrhovnog suda? Jedno je sigurno - politička brda nastavljaju sa sukobom

''Poruka Pupovcu - predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac!" dodao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo