KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA / 'Pupovac, Vrdoljak i Kosor podržali bi za ministre i dvije pande da ih je Plenković predložio'

Jednu ženu eto trebaju zamijeniti čak dvojica HDZ-ovih muževa i privesti kraju najveću financijsku, ekonomsku i pravnu dramu u hrvatskoj povijesti

22.5.2018.
22:15
VOYO logo

Koalicijski partneri HDZ-a podržali su prijedlog Andreja Plenkovića da Tomislav Tolušić postane potpredsjednik Vlade, a Darko Horvat novi ministar gospodarstva.

Doduše, Ivan Vrdoljak, Darinko Kosor, Milorad Pupovac podržali bi da je za ministre Plenković predložio i dvije pande, ali eto svi glume da se njih kao nešto pita pa glumimo i mi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Tolušić i Horvat ipak nisu dvije pande, Tolušić je odličan PR majstor kojeg najviše pamtimo po tome da je kao župan podizao spomen ploče samome sebi, ali i ministar koji je započeo i izgubio trgovinski rat sa Srbijom te pokušao uvesti reda u tzv. nepoštenu trgovačku praksu i onda u njoj napravio priličan nered.

A Bivši Karamarkov ministar Darko Horvat nije ostao zapamćen ni po čemu osim kao oštri protivnik Vladine ideje da se proda HEP kako bi se otkupila INA,  a sada će u istoj toj vladi sjediti kao ministar zadužen da provede tu ideju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednu ženu eto trebaju zamijeniti čak dvojica HDZ-ovih muževa i privesti kraju najveću financijsku, ekonomsku i pravnu dramu u hrvatskoj povijesti: postizanje nagodbe vjerovnika u Agrokoru.

Uza sve političke afere i istrage koje prate taj slučaj, u Agrokoru je evo ovih dana počeo i žestoki sukob dobavljača i Vladinog povjerenika.  Uglavnom ako sve to dobro završi, Horvatu i Tolušiću doista treba podići spomen ploču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše Tolušić će to učiniti ovako-ionako, pa makar o tome ne trebamo brinuti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo