bandić se razljutio / 'Pustite moje stanove koji nisu moji, na internetu imate imovinsku karticu, ostalo je plod špekulacija'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Milan Bandić je na pitanje čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu novinarima poručio neka puste njegove stanove koji nisu njegovi

29.11.2015.
10:09
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je, na pitanje čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu, novinarima poručio neka puste njegove stanove koji nisu njegovi jer gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu, a sve ostalo je plod njihovih špekulacija".   

"Molim vas, pustite vi sve moje stanove koji nisu moji. To svojim urednicima poručite", odgovorio je Bandić na pitanje novinara čiji su stanovi na koje je uložio prigovor na blokadu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o kojim se stanovima radi, Bandić je odgovorio: "Ne znam ja, pa vi znate najbolje. Vi uzmite svi, evo". 

Na pitanje znači li to da tvrdi da je njegov stan samo onaj u Bužanovoj ulici, Bandić je odgovorio: "Molim vas, vi mene zafrkavate, pustite me da radim svoj posao. Molim vas, budite ozbiljni, uozbiljite se. Gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu i pustite me na miru da radim svoj posao, ja vas lijepo molim. A sve ostalo je plod vaših špekulacija i pozdravite urednike. Hvala vam. Sve u redu. Malo počuvajte dostojanstvo gradonačelnika. Ja sam svoju imovinu krvavo stekao, imam sedam tisuća kuna kredit i poštujte to. Ja vas molim. Budite malo u mojoj koži. Malo dostojanstva neće svima škoditi. Nije na odmet." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan postoji li razlog zašto je onda stavio prigovor na blokadu za te stanove, Bandić je rekao: "Molim vas lijepo, vi pilate opet pilu, pa kako imate dušu, gdje vam je duša. Hvala vam lijepo, hvala vam, pozdravite urednike". 

Tportal i još neki mediji u subotu su objavili da su Bandićev prijatelj i njegova supruga Mate i Silvana Brzica kupci triju stanova i garaže u Zagrebu, vrijednih oko 3,3 milijuna kuna, na koje je Županijski sud u listopadu prošle godine stavio zabilježbu temeljem zahtjeva USKOK-a u sklopu akcije Agram zbog sumnje da stanove nisu njihovi nego Bandićevi. Gradonačelniku Bandiću nakon uhićenja Županijski je sud u listopadu 2014. blokirao imovinu, on se na tu odluku žalio Vrhovnom sudu koji je žalbu u siječnju 2015. odbio, a novinari su po njezinu odbijanju doznali, navodi taj portal, da je osim žalbe i prigovora na blokadu nekretnina navedenih u njegovoj imovinskoj kartici, uložio žalbu i prigovor i na stan i garažu na Horvaćanskoj cesti 75, stan na Krugama 5 i Gračanskoj cesti 145 F.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike