Sve prati Damira Gregoret / Radni sastanak HDZ-ovaca mogao bi potrajati do dugo u noć: Htjeli priznati ili ne, traže krivca za poraz

Prilikom dolaska komentari članova HDZ-a o tome tko je kriv - redom suzdržani, ali uz jasnu poruku

7.1.2020.
19:35
VOYO logo

Od 18 sati na Trgu žrtava fašizma sastalo se Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a. Predsjednik stranke i premijer Andrej Plenković s najužim vodstvom analizira poraz Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima.

Prilikom dolaska komentari članova HDZ-a o tome tko je kriv - redom suzdržani, ali uz jasnu poruku da svatko snosi svoj dio odgovornosti, a tako i sama predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastanak bi mogao trajati satima

A sve prati reporterka RTL-a Damira Gregoret.

Razgovori i dalje traju, a mogli bi potrajati satima. Svakako to nisu ugodni razgovori, jer htjeli to HDZ-ovci priznati ili ne, traže se krivci. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve se uz to podudara i s unutarstranačkim izborima koji se održavaju ove godine, a da imaju ambiciju da dođu na mjesto Andreja Plenkovića još su prošle godine rekli neki HDZ-ovci poput Mire Kovača, Davora Ive Stiera i Tomislava Karamarka", kazala je Damira Gregoret u javljanju uživo.

U samoj izbornoj noći tu indiciju nije odbacio ni Milijan Brkić, drugi čovjek HDZ-a, koji danas kod ulaska u stranku i nije bio pretjerano rječit. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogla bi se 'naći na stolu' i odgovornost pojedinih organizacija, primjerice zagrebačka organizacija u kojoj je Kolinda Grabar-Kitarović osvojila 70.000 glasova manje od Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo