Detaljan pregled / Radno vrijeme trgovina za Dan pobjede: Evo koji će supermarketi i trgovački centri biti otvoreni

Image
Foto: shutterstock

Većina trgovina na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja radi normalno ili prema nedjeljnom radnom vremenu

4.8.2019.
13:48
shutterstock
VOYO logo

Većina trgovina na Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja radi normalno ili prema nedjeljnom radnom vremenu. Većih odstupanja nema ni u radu trgovačkih centara koji će također uglavnom biti otvoreni.

Većina Konzumovih prodavaonica 5. kolovoza će, na Dan pobjede, raditi prema nedjeljnom radnom vremenu. Neke poslovnice bit će zatvorene, no većina onih na frekventnim mjestima bit će otvorene. Kako radi poslovnica u vašem gradu možete provjeriti ovdje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će otvorene i sve Kauflandove poslovnice, s manjim razlikama u radnom vremenu. Neke će raditi normalno od 7 do 20 ili 21 sat, a neke po nedjeljnom radnom vremenu do 14 sati.

Radit će i Intersparove te Sparove prodavaonice diljem Hrvatske. Većina po redovitom radnom vremenu od 7 do 21 sat, što možete provjeriti na ovomlinku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi supermarketi Plodina će, kao i za svaki praznik raditi po nedjeljnom radnom vremenu koje se bitno ne razlikuje od redovitog radnog vremena. Svoje namirnice tamo moći ćete kupiti od jutarnjih pa sve do 22 ili 23 sat, ovisno o regularnomradnom vremenu pojedine poslovnice.

Radit će i većina trgovačkih centara u Hrvatskoj. Tako će zagrebački Arena centar raditi normalno od 10-21 sat, kao i svi City centri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Normalno će radit će i Avenue mall kao i Westgate. I u ostalim hrvatskim gradovima većina će trgovačkih centara imati otvorena vrata, a zatvoreni će biti oni u Osijeku, Đurđevcu, Čakovcu i Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo